URGENT

Francesc Alemany confia en què la nova rotonda d’accés a Palafolls estigui acabada abans del pròxim estiu 

Compartiu aquesta història

L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany (ERC), ha assegurat que confia que la nova rotonda d’accés al municipi estigui acabada abans de l’estiu del 2024. L’alcalde ha confirmat que el projecte ja està completament dissenyat i que, de fet, ja han presentat la maqueta. 

En aquest sentit, Alemany ha assenyalat que, segons el calendari previst, contemplen la licitació de les obres de cara a la pròxima tardor o hivern. Així mateix, l’objectiu és que comencin les obres abans de la primavera i haver-les finalitzat abans de l’arribada l’estiu, per no entorpir el tràfic d’una de les entrades a la Costa Brava més utilitzades per la banda sud. 

Així mateix, Alemany ha assegurat que l’Ajuntament ja “ha fet tot el que podia fer” i que ara romanen pendents que l’equip d’enginyeria finalitzi les darreres modificacions, relacionades amb el sistema de canonades d’aigua que creuen la zona. 

Amb tot, la licitació de les obres és competència de la Generalitat. En aquest sentit, l’alcalde ha assegurat que pressionaran l’òrgan per tal que la licitació sigui el més àgil possible i que els terminis no s’estenguin fins a l’estiu. 

El projecte de la nova rotonda a la B-682 i BV-6002 va ser presentat el passat març i contempla l’eliminació dels semàfors existents. La intenció és millorar la comunicació entre els diversos punts d’accés a Palafolls, sobretot, entre l’Avinguda Lluís Companys i el Carrer Ramon Turró, ja que actualment no hi ha cap comunicació directa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics