URGENT

Més de 220 famílies han demanat les beques menjador a Palafolls pel curs 2023-2024

Compartiu aquesta història

Des de finals de maig, les famílies palafollenques amb infants van poder presentar les seves sol·licituds per demanar les beques pel menjador escolar de cara al proper curs 2023-2024 que impulsa el Consell Comarcal del Maresme.

Finalment han estat 229 nens i nenes els que han demanat els ajuts de menjador aquest any, 32 més que l’any anterior. Segons indiquen des de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls, ara cal esperar que el CCM faci les gestions oportunes amb l’Agència Tributària per valorar les sol·licituds. Pel que fa a les previsions, s’esperen les primeres resolucions coincidint amb l’inici de curs.

Aquestes beques es tradueixen en dies pagats del menjador. En cap cas, les famílies sol·licitants reben aquest import en diners en efectiu. També variarà l’import de la beca si es tracta d’una escola pública d’una privada/ concertada.

Pel que fa a totes aquelles famílies que no rebin la beca pertanyent a aquesta convocatòria, des de l’Ajuntament informen que el Consell Comarcal del Maresme està preparant una nova convocatòria de cara a l’inici del nou curs escolar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics