URGENT

Detenen al presumpte autor d’una agressió sexual a Blanes després que la mare de la víctima se’l trobés pel carrer 

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Blanes va detenir al presumpte autor dels fets la matinada del passat dimarts 27 de juny. La captura va realitzar-se gràcies al fet que la mare de la víctima es va trobar amb el presumpte agressor a la via pública. En aquell moment, la dona va aprofitar per fotografiar-lo i enregistrar-lo en un vídeo per poder facilitar la identificació per part dels cossos de seguretat. 

En aquest sentit, la mare va proporcionar les imatges a una patrulla de la Policia Local i també els va indicar la direcció en la qual es dirigia l’individu. Així mateix, també els va proporcionar una descripció de la roba que duia posada. Aleshores, les patrulles del cos es van mobilitzar i van aconseguir enxampar el presumpte agressor a prop del lloc on se’ls hi havia indicat. 

La detenció va tenir lloc l’endemà que es presentés la denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra del municipi, dia en el qual s’haurien produït els fets. El presumpte autor dels fets ha ingressat a presó després d’haver passat a disposició dels Mossos d’Esquadra i, posteriorment, dels Jutjats de Blanes.

La detenció arriba després que el passat diumenge la Policia Local de la vila portés a terme la detenció del presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència, prop del Carrer Ample.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics