S’obre la convocatòria de subvencions a particulars de la Xarxa de Parcs Naturals per a l’any 2024

Turó d'en Serra. Xarxa de Parcs Naturals
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Diputació de Barcelona ja ha obert la convocatòria de subvencions per a particulars de la Xarxa de Parcs Naturals per a l’any vinent que compta amb un pressupost de 500.000 euros.

Aquestes subvencions es poden demanar per diverses accions, com per exemple per a activitats forestals, agrícoles-ramaderes, la millora dels habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic i per les activitats d’entitats culturals, cíviques, esportives i pedagògiques, entre altres. 

Segons indiquen des de la Diputació, els projectes i activitats han d’estar relacionats amb els objectius de la normativa específica de cada espai. I, com a novetat, en aquesta convocatòria s’incorpora l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona a Vilanova de Sau.Totes les actuacions que rebin la subvenció s’hauran d’executar entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2024 i la justificació s’haurà de realitzar entre el 2 de gener i el 31 de març del 2025.

Per tal que els interessats puguin presentar les sol·licituds, la Diputació ha posat a la seva disposició un tutorial i una infografia en què s’expliquen quins passos cal seguir i quina documentació cal presentar-hi. Pel que fa al termini de presentació, les sol·licituds es poden entregar fins al proper 20 d’agost.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls