URGENT

S’obre la convocatòria de subvencions a particulars de la Xarxa de Parcs Naturals per a l’any 2024

Compartiu aquesta història

La Diputació de Barcelona ja ha obert la convocatòria de subvencions per a particulars de la Xarxa de Parcs Naturals per a l’any vinent que compta amb un pressupost de 500.000 euros.

Aquestes subvencions es poden demanar per diverses accions, com per exemple per a activitats forestals, agrícoles-ramaderes, la millora dels habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic i per les activitats d’entitats culturals, cíviques, esportives i pedagògiques, entre altres. 

Segons indiquen des de la Diputació, els projectes i activitats han d’estar relacionats amb els objectius de la normativa específica de cada espai. I, com a novetat, en aquesta convocatòria s’incorpora l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona a Vilanova de Sau.Totes les actuacions que rebin la subvenció s’hauran d’executar entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2024 i la justificació s’haurà de realitzar entre el 2 de gener i el 31 de març del 2025.

Per tal que els interessats puguin presentar les sol·licituds, la Diputació ha posat a la seva disposició un tutorial i una infografia en què s’expliquen quins passos cal seguir i quina documentació cal presentar-hi. Pel que fa al termini de presentació, les sol·licituds es poden entregar fins al proper 20 d’agost.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics