URGENT

Torna una nova edició del ‘Cinema als Barris’ a Blanes

Compartiu aquesta història

Un any més, l’Ajuntament de Blanes ha organitzat una nova edició del ‘Cinema als Barris. Enguany és el cinquè any que se celebra i, segons indiquen des del consistori veí, cada any és un èxit.

Concretament, la iniciativa proposa gaudir d’una nit a l’are lliure, contemplant les estrelles i prenent la fresca mentre es veu una pel·lícula. L’activitat està organitzada per l’Àrea de Participació Ciutadana amb la col·laboració de les Associacions de Veïns i Veïnes de Blanes. Igual que en les quatre anteriors edicions, ‘Cinema als Barris’ es fa coincidint amb els mesos d’estiu. 

Les sis sessions d’aquest 2023 tindran lloc els dimarts a les 10 de la nit, i el cicle va començar el passat 27 de juny. Les següents projeccions s’han programat setmanalment, exceptuant les dues últimes del juliol, en què no n’hi haurà perquè coincideix amb la celebració dels actes de la Festa Major de Santa Anna.

Pel que fa a les pel·lícules triades, a banda de ¡Canta! 2 que va encetar el cicle, es projectaran ‘Minions, El origen de Gru’, ‘Ainbo’, ‘Cinema Paradiso’, ‘Alcarràs’, i ‘Top Gun: Maverick’. Totes les sessions són gratuïtes i les pel·lícules s’han estrenat durant els darrers anys, principalment adreçades al públic infantil i familiar, la qual cosa les fa aptes per a tots els públics.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics