URGENT

“Maresme, de mar i de munt” és la nova campanya d’estiu del Consorci de Promoció Turística del Maresme

Compartiu aquesta història

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha llençat la nova campanya per atraure turistes a la nostra comarca durant l’estiu. “Maresme, de mar i de munt” és l’eslògan de la campanya, en el qual es dona la visió de les dues vessants del Maresme, amb dos tipus de paisatges que s’enllacen perfectament.

Tal com indiquen des del Consorci de Promoció Turística, el mar i la muntanya conjuguen amb tot tipus d’activitats com nàutiques, ciclisme, culturals, de benestar, de cultura popular, que es combinen amb les professions locals com la pesca, la gastronomia i els allotjaments singulars. 

La campanya està dissenyada per reforçar el posicionament del Maresme com una de les principals destinacions a l’hora de reservar les vacances. Té l’objectiu d’atraure als turistes, però també de mostrar la vida local com a forma d’unió entre els visitants i els residents, garantint la sostenibilitat d’un dels motors econòmics de la comarca.

Per reforçar aquest posicionament, s’han preparat quatre productes audiovisuals amb els quals volen incidir en què el Maresme té una oferta turística adaptada a tot tipus de públic durant tot l’any i, d’aquesta manera, fer un pas més en la “desestacionalització del turisme”. 

Ja s’ha publicat el primer vídeo de la campanya i, en ell, apareixen les Cabanes als arbres de Dosrius; els Rucs del Corredor; el Chiringuito La Rotonda d’El Masnou; el Restaurant Can Dani, la Confraria de pescadors Sant Elm i la Base Nàutica d’Arenys de Mar; la colla castellera Capgrossos de Mataró; la Fundació Palau de Caldes d’Estrac; i el mestre graller Josep Bonamusa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics