L’Ajuntament aprova la modificació pressupostària per poder tramitar la licitació de les obres vinculades a l’obtenció de la subvenció per la construcció dels habitatges de protecció oficial

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest matí, els regidors al govern i a l’oposició de Palafolls s’han trobat en una nova sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament. En aquest cas, ha sigut una convocatòria d’urgència que tenia l’objectiu d’aprovar la dotació pressupostària per iniciar els procediments vinculats amb la subvenció dels habitatges de protecció oficial que es construiran al Sector 29 de Palafolls.

El punt es referia a l’aprovació de la modificació de crèdit 8/2023 i ha estat aprovat per unanimitat de tots els grups que conformen el plenari municipal. A l’ordre del dia s’incloïen, també, la ratificació de la urgència de la convocatòria de ple i l’aprovació de la creació i posada en marxa de la bústia ètica i de bon govern de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls