URGENT

La Policia Local de Blanes deté pràcticament in fraganti l’autor d’un robatori amb violència 

Compartiu aquesta història

La matinada del passat diumenge, una patrulla que circulava prop del Carrer Ample de Blanes va detenir, pràcticament in fraganti, el presumpte autor d’un robatori amb violència. 

L’arrest es va produir la nit de dissabte a diumenge entre les 2:15 i 3:15 h. La patrulla, que en aquells moments estava pel cèntric Carrer Ample, va ser advertida per una ciutadana que havia presenciat com “un home corria darrere un altre home”. Segons va assenyalar la testimoni, semblava que un d’ells li havia robat alguna cosa a l’altre i l’estava perseguint. 

Els agents de la Policia Local de Blanes van procedir a interceptar la persona que hauria intentat escapolir-se, al voltant de la zona del Carrer Ample. Posteriorment, l’individu va ser detingut, acusat d’un robatori amb violència. 

La víctima dels fets és el responsable d’una de les parades d’artesania que s’instal·len, durant la temporada estival, al Passeig de Mar. Segons fonts properes a la Policia Local de la vila, els cossos de seguretat va recuperar 1.300 euros en metàl·lic que duia a sobre el detingut. Una quantitat econòmica que equivaldria al total de la recaptació de la jornada, així com altres objectes que hauria sostret a la víctima.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics