URGENT

Escullen Izan Gil per participar a la Prince Cup de Gerard Piqué

Compartiu aquesta història

Després de la Kings League i la Queens League, arriba la Prince Cup, un torneig per a infants nascuts entre el 2012 i el 2014 que se celebrarà al setembre i al desembre. En ell hi participarà el palafollenc Izan Gil qui, amb només 11 anys, ha aconseguit ser seleccionat per formar part d’aquesta nova competició d’àmbit nacional. 

Tal com ha indicat el mateix jugador als micròfons de Ràdio Palafolls, se sent molt afortunat per haver estat seleccionat i ara espera divertir-se, gaudir, aprendre molt més sobre futbol i millorar la seva tècnica.

Pel que fa a la selecció, tal com explica, els interessats havien de gravar un vídeo explicant qui eren i quina era la seva posició de joc. Després van haver de fer diverses proves per decidir qui eren els escollits per formar part de la Prince Cup. 

Ara, haurà d’esperar fins al proper 28 d’agost per conèixer quin serà el seu equip i qui seran els seus companys del torneig que se celebrarà al setembre. Aquesta, però, no serà l’única competició on podrem veure l’Izan. Al desembre, a més, tornaran a reunir-se per fer un altre torneig. 


Amb tot, la Kings League i la Queens League, són dos esdeveniments molt coneguts a la plataforma Twitch. Les organitza l’ex jugador del Barça Gerard Piqué i consisteixen en una lliga de futbol 7 versus 7 que compta amb la participació d’ streamers, ex jugadors de futbol i figures importants dins el panorama. En aquest cas, la Prince Cup serà el mateix, però en un format pensat pels infants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics