URGENT

Francesc Alemany serà el president del Consell Comarcal del 2023 al 2025

Compartiu aquesta història

La formació d’Esquerra Republicana de Catalunya al Consell Comarcal del Maresme ha proposat a l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, com a president de l’ens comarcal durant els dos primers any de mandat. I, és que, cal recordar que la presidència del CCM per període comprès entre el 2023 i el 2027 estarà compartida entre ERC i Junts per Catalunya. 

L’acord per al govern del Consell Comarcal contempla una presidència repartida entre ERC i Junts, on els dos primers anys ERC ocuparà la presidència, i els dos següents ho farà Junts amb Rafa Navarro, actual alcalde de Premià de Mar, al capdavant. Segons indica Alemany, encara aquesta nova etapa com una oportunitat per continuar servint a la ciutadania.


Pel que fa a les prioritats programàtiques del nou govern comarcal, des de l’article de premsa que ha publicat el grup d’ERC indiquen que es divideixen en quatre eixos principals basats en la creació d’oportunitats i un dinamisme equilibrat. Aquests quatre eixos són les persones, l’economia , el territori i la sostenibilitat. En conjunt, la intenció és fer del Maresme una comarca sostenible, integradora, dinàmica, intel·ligent i innovadora, i amb sentit de pertinença.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics