El Teatre de Palafolls acull la cloenda de l’Escola de Dansa Cristina Llobet 

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte, els membres de l’Escola de Dansa Cristina Llobet de Tordera es desplacen fins a Palafolls per fer la cloenda del curs. Tal com indica Cristina Llobet, directora de l’escola, tothom qui hi assisteixi podrà veure un tastet de totes les disciplines de dansa que imparteixen. 

Llobet ha convidat tothom a visitar l’espectacle, ja que per ells és molt important comptar amb el públic. És per això que indica que, les persones interessades en participar, poden acostar-se aquest dissabte al Teatre de Palafolls a partir de les 19h. Mitja hora abans s’obrirà la taquilla per aconseguir les entrades. Amb aquest mateix tiquet, el públic entrarà en el sorteig d’una rifa i podrà col·laborar amb l’entitat torderenca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics