URGENT

Blanes organitza l’Estiu Jove amb activitats per a joves de 12 a 16 anys

Compartiu aquesta història

Durant els mesos de juliol i agost, els joves d’entre 12 i 16 anys que vulguin fer activitats lúdiques a Blanes podran fer-ho a l’Estiu Jove. La iniciativa forma part del programa ‘Temps per cures’ i inclou activitats d’oci i lleure gratuïtes. L’horari de les activitats serà el mateix durant tot l’estiu, de dilluns a divendres de 18h a 20h. 

Segons indiquen des de l’Ajuntament de Blanes, l’objectiu és dinamitzar activitats per a joves durant l’estiu d’aquest 2023, a través de diverses propostes com voleibol, billar, dansa urbana, tallers de cuina, i algun escape room. El punt de trobada per totes elles serà el Banc dels Músics del Passeig de Mar, al costat del Monument al Sardanista.

Totes les activitats són gratuïtes, tot i que cal fer inscripció prèvia pels canals habilitats. Cada dia s’han organitzat diverses activitats d’oci, lleure i esportives, que estan monitoritzades per personal especialitzat, i que s’adapten als gustos i necessitats dels joves. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics