URGENT

Diumenge es posen a la venda les entrades pel Empestats de Malgrat

Compartiu aquesta història

En el municipi malgratenc, com ja és tradició hi haurà una nova representació teatral dels Empestats que enguany arriba a la 12a edició.

L’edició d’enguany se celebrarà el dissabte 29 de juliol a partir de les 20:40h del vespre. És per això, que diumenge surten a la venta les entrades per gaudir d’aquesta representació teatral. Les persones qui vulguin assistir hauran d’entrar al web d’Entrapolis i comprar allà a la seva entrada. Ens ho explica Sònia Garangou, membre de la comissió organitzadora dels Empestats.

Recordem que els Empestats són un grup d’actors i actrius que expliquen de manera teatralitzada una història que parteix d’un fet històricament verídic relacionat amb la pesta bubònica.Per a poder veure aquest espectacle, s’organitzen diversos grups, i es va seguint un recorregut pels espais més emblemàtics del municipi, on s’hi ha treballat per decorar la zona i recrear un ambient propi i idoni de l’època. 

Com cada any, el tema en el qual se centren les escenes és diferent de l’anterior. De de l’organització no han volgut desvetllar més detalls, però sí que han assegurat que no s’assembla gens al de l’any passat. Una altra de les novetats d’enguany és que, a banda de la visita guiada, hi haurà alguna representació oberta al públic a la plaça de l’església.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics