URGENT

La llar d’infants Palafollets celebra la festa de final de curs i la graduació dels infants d’I2

Compartiu aquesta història

Com és habitual, els pares de la llar d’infants de Palafolls han organitzat una nova festa de final de curs per tots els infants inscrits, però, sobretot, pel que l’any vinent passen a I3. Tal com explica Jaissa Obrer, una de les mares de la llar d’infants, aquest any els nens i nenes de Palafolls podran gaudir d’inflables i d’un espai amb racons on es faran diferents tallers. A més, també hi haurà un servei de begudes i pica pica pels infants i les famílies assistents. Abans, però, se celebrarà un petit acte de graduació pels més grans del centre.

Tot i que, normalment, la festa se celebra l’últim divendres de juliol, aquest any el dia 28, el proper any estan plantejant-se avançar-la al juny perquè durant el juliol cada anys fa més calor. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics