URGENT

La Festa del Camp de la Figuera arriba a la 3a edició

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte els malgratencs estan de celebració. El programa d’aquesta tercera edició de la Festa del Camp de la Figuera inclou activitats per a tots els públics. Concretament, els actes començaran a partir de les 17h a la Plaça de Moguer amb una tabalada a càrrec de la colla de diables Ratpenatsinfernals; els seguirà mitja hora més tard, a la mateixa plaça, una activitat amb inflables per la mainada. 

A partir de les 19h, la Plaça Càrdenas acull una activitat de Zumba a càrrec d’Esther Galera fins a les 20h que serà el torn del ball en línia a càrrec de Supama Line Dance. El punt final a la festa el donaran Sergi & Betty, a partir de les 21:30h, amb una animació musical. 

Aquesta iniciativa és una altra de les festes que la Regidoria de Barris està realitzant a Malgrat de Mar, com les que ja s’han realitzat en les últimes setmanes a La Verneda i a Malgrat Nord.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics