URGENT

Es cancel·la el festival Arts d’Estiu 2023

Compartiu aquesta història

L’organització del festival Arts d’Estiu de Pineda de Mar ha informat aquest matí la decisió de cancel·lar totes les actuacions programades per l’edició d’enguany. Aquesta informació arriba després que el departament de Territori de la Generalitat de Catalunya no autoritzi la celebració de l’esdeveniment a la Platja dels Pins de Pineda, lloc on s’ha realitzat els últims anys. Tal com informa l’organització en el comunicat que han emès a les xarxes socials, les denúncies d’un grup veïnal del municipi contra la gestió del soroll feta per l’Ajuntament el 2022 han estat el detonant d’aquesta situació. 

Tot i això, els organitzadors i l’Ajuntament han indicat que s’ha treballat ‘incansablement’ i s’ha redibuixat el festival amb una proposta que s’ajusta a totes les peticions i requeriments. Malgrat els esforços invertist les últimes setmanes, no serà possible la realització de l’esdeveniment. 

En el comunicat també recorden que el festival porta tres anys celebrant-se en el mateix espai segons la llicència municipal i les normatives i obtenint els permisos necessaris. Tot i aquesta notícia, alguns dels concerts s’han pogut moure a altres festivals en també organitza The Project, una de les empreses impulsores de l’Arts d’Estiu. 

En són un exemple els concerts de Carlos Rivera, Rozalén, Sopa de Cabra i els Amics de les Arts + The Tyets que actuaran al Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, l’auditori a l’aire lliure més gran de Catalunya. Les entrades adquirides per aquests concerts seran vàlides per accedir al Porta Ferrada. Per tothom qui s’hagi quedat sense concert, els propers dies l’import de les entrades cancel·lades es retornarà íntegrament al mateix sistema des del qual van ser adquirides. 

Finalment, els organitzadors han volgut demanar disculpes al públic, als artistes, als proveïdors i als patrocinadors que confien en ells en cada edició i han assegurat que continuaran treballant perquè el Festival Arts d’Estiu torni a ser ‘el festival per excel·lència de les nits d’agost’ al Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics