URGENT

S’aprova el projecte per a la instal·lació de càmeres de videovigilància en sis illes de recollida d’escombraires 

Compartiu aquesta història

La Junta de Govern Local va aprovar inicialment el passat 16 de maig el projecte. Després de sotmetre’l a informació pública i no rebre cap al·legació al respecte, s’ha aprovat definitivament. 

La implementació del nou sistema de videovigilància sorgeix arran del mal ús d’una part de la ciutadania d’alguna de les illes de recollida d’escombraries. En aquest sentit, aquest comportament incívic ha provocat un problema higiènic amb desbordaments, així com l’increment del cost per a la recollida i neteja de l’espai.

El projecte ha estat redactat per l’enginyer Carlos Villanueva de l’empresa Engin Enginnering & Management i consta d’un pressupost d’execució de 57.919 €. Ara, però, el següent pas és licitar el subministrament i la instal·lació de les càmeres, per tal que es pugui comptar amb aquest servei al Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics