URGENT

Retorna la Festa dels 80 a Palafolls

Compartiu aquesta història

El proper 5 d’agost, la renovada Comissió de Reis de Palafolls oferirà una nova edició de la tradicional Festa dels 80. Tot i que encara s’estan ultimant els detalls, des de l’organització indiquen que aquest any la festa serà semblant a les d’altres anys pel fet que els membres de la comissió no han tingut molt marge de maniobra per poder organitzar-ho tot després de la renovació de la junta. Així ho ha indicat Ángela Martínez, una de les organitzadores.

Pel que fa a les activitats, es tornarà a comptar amb els espectacles de diversos Dj i un servei de barra, entre altres. Justament, Martínez indica que un dels canvis que sí que volen implementar és al servei de barra per evitar cues innecessàries i agilitzar l’atenció.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics