L’avinguda Bon Pastor de Malgrat oferirà un mercat artesanal d’estiu

Foto: AjMalgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha preparat una nova iniciativa pels divendres d’estiu. Concretament, cada divendres a la tarda el tram final de l’avinguda Bon Pastor serà l’emplaçament on es col·locarà el mercat artesanal d’estiu.

Fins al proper 1 de setembre, es farà aquest mercat artesanal en què una desena de parades vendran els seus productes d’artesania en el tram que uneix l’avinguda amb el Passeig Marítim. Tothom que vulgui gaudir d’aquesta nova proposta podrà fer-ho a partir de les 18h i fins a les 23h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics