Els alumnes de primària de Palafolls ja poden bescanviar el xec de 100 euros per material escolar

Foto: Generalitat de Catalunya
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El govern va aprovar fa uns mesos l’atorgació d’un xec de 100 euros a les famílies d’alumnes de primària escolaritzats el curs 2023-2024 per comprar material escolar aquest estiu. Segons s’ha informat des de la Generalitat, l’objectiu de la iniciativa és pal·liar l’increment de preus i ajudar a atenuar l’impacte que està tenint en les famílies. 

Concretament, les famílies rebran dos vals de 50 euros que ja s’han començat a distribuir per correu postal aquest estiu i que es podran gastar en els comerços adscrits arreu de Catalunya per la compra de llibres llibres, diccionaris, papereria, material d’escriptura, calculadores, motxilles o jocs educatius fins al proper 30 de novembre.


Tot i que els vals es distribueixen per correu postal, en cas que alguna família no l’hagi rebut, també es poden descarregar de sdel web valescolar.cat. Un cop s’hagi rebut, s’haurà d’accedir al web i activar-lo introduint les dades que es demanen.  Al web, també s’ha habilitat un espai per resoldre els dubtes sobre aquesta ajuda, i un altre on es poden trobar tots els establiments on es poden bescanviar els xecs. En el cas de Palafolls, les famílies interessades poden bescanviar-lo la llibreria Colors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics