URGENT

L’Ajuntament de Malgrat de Mar assegura que el futur Espai Jove obrirà les portes abans d’acabar l’any

Compartiu aquesta història

El consistori malgratenc ha confirmat que les obres d’habilitació i condicionament de l’antic Centre Cívic de la Immaculada en l’Espai Jove municipal van a bon ritme. L’Ajuntament ha previst que les obres quedaran finalitzades aquest octubre i que entrarà en servei abans d’acabar l’any. 

L’execució de les obres és a càrrec de l’empresa Assistacasa SL i tenen un cost de 204.000 euros. Aquestes obres de reconversió del Centre Cívic permetrà que l’equipament disposi d’espais diàfans amb molta lluminositat i ventilació. 

Pel que fa al futur Espai Jove, inclourà un punt d’informació i assessorament juvenil, a banda de diferents espais com una sala polivalent, una aula d’estudis i orientació personalitzada, una sala d’oci i una sala d’assaig cultural. Així mateix, les obres contemplen l’habilitació d’una zona exterior per als joves. 

El pla d’usos aposta per la creació d’un espai jove al municipi i implica reconvertir gran part de l’antic Centre Cívic de la Immaculada en un equipament jove. A més, l’Espai Jove conviurà amb altres entitats que actualment ja fan ús de l’equipament. En aquest sentit, una de les voluntats és convertir l’edifici en un espai referencial pel jovent del municipi i que pugui ser un espai de trobada i relació que doni demanda a les seves demandes. 

D’altra banda, la regidoria de Joventut ha engegat una iniciativa per incorporar les peticions i necessitats, per tal de conèixer els interessos i inquietuds del jovent malgratenc així com per contemplar quines són les expectatives que hi ha posades al nou equipament. Així doncs, el consistori ha creat una enquesta perquè els joves puguin notificar les seves idees així com suggeriments tant per al mateix espai com per als serveis que oferirà.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics