URGENT

L’AVAH i Calella Artesana signen un acord per continuar donant barrets als nadons nascuts a l’Hospital de Calella

Compartiu aquesta història

Aquest acord arriba després de valorar la bona acollida que ha tingut la iniciativa. La intenció principal de l’entesa és aconseguir que el projecte esdevingui una iniciativa estable i que, a partir d’ara, l’hospital pugui oferir barrets a totes les famílies.

Dins aquesta col·laboració, l’ACA és l’encarregada de confeccionar els barrets i l’AVAH en finança el material. I, és que, entre altres, segons indiquen des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el projecte permet fer comunitat al potenciar la participació de les persones que vulguin col·laborar. 

Finalment, des de la corporació recorden que aquesta iniciativa se suma a la de Les lletres, un projecte que realitzen el membres de l’Encenall que consisteix en entregar als nadons que neixen a l’hospital el seu nom fet amb lletres de roba.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics