El Consell Comarcal del Maresme formalitza el seu nou cartipàs amb quatre vicepresidències i deu conselleries

Compartiu aquesta història

El Consell Comarcal del Maresme (CCM) ha aprovat la nova organització del govern comarcal de cara a aquest mandat 2023-2027. El nou cartipàs ha quedat organitzat en 10 conselleries que estan distribuïdes en 4 àrees i 4 vicepresidències. 

El govern presidit per Francesc Alemany (ERC), s’ha ampliat amb una nova vicepresidència i comptarà amb dos representants de Junts i dos d’ERC. Així doncs, Alemany disposarà de Rafa Navarro (Junts) que ocuparà la vicepresidència primera; Marta Paset (ERC) com a vicepresidenta segona; Noemí Llorens (Junts) en la vicepresidència tercera i Marc Bosch (ERC), com a vicepresident quart. 

Pel que fa a les 10 conselleries, quedaran distribuïdes en 4 àrees: Acció Climàtica i Territori, Drets i Serveis a les Persones, Desenvolupament Econòmic i Governança, Transparència i Serveis Interns. 

La Conselleria de Mobilitat i Territori serà encapçalada per Rafa Navarro; la d’Acció Climàtica; per Lluís Farrerons; mentre que la Conselleria de Serveis als Municipis; anirà a càrrec de Xavier Masgrau. 

Pel que fa a Conselleria de Drets i Serveis a les Persones; estarà encapçalada per Marta Paset; la d’Educació, Cultura i Jovent; per la Marta Rovira i la d’Habitatge; serà a càrrec de Pep Ripollès; mentre que la Conselleria de Desenvolupament Econòmic estarà encapçalada per Noemí Llorens. 

Finalment, la Conselleria de Teixit Productiu; comptarà amb Carme Ponsa al capdavant, mentre que Governança, Serveis Interns i Recursos Humans; serà liderada per en Marc Bosch i Transparència, Bon Govern i Planificació Estratègica, serà encapçalada per Xavier Ponsdomènech. 

Amb tot, Alemany va agafar el relleu de la presidència el passat 14 de juliol, convertint-se en el novè president del Consell Comarcal del Maresme i el primer palafollenc de la història que ocupa el càrrec.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.