URGENT

El Hall de l’EMMiD allotja el Concert d’Estiu de la Coral Palatiolo 

Compartiu aquesta història

Aquest vespre, la Coral Palatiolo, una de les branques de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls, oferirà una actuació musical gratuïta al Hall de l’EMMiD, a partir de les 20 hores. 

El Concert d’Estiu constarà de dues parts: una primera a violí i piano on s’interpretaran peces de caràcter més clàssic i, d’altra banda, a la segona part, la Coral Palatiolo presentarà un resum del nou repertori d’enguany. 

En aquest sentit, tal com ha explicat el director de la Coral Palatiolo i professor de l’EMMiD, Rubén Espinosa, el nou repertori incorpora “noves sonoritats” al grup coral com ara Folklore Basc i música espiritual els Estats Units d’Amèrica. Així mateix, també inclouran altres interpretacions ja conegudes pel seu públic, com és el cas de música pop-rock en català, les havaneres o música de cantautor. Espinosa ha qualificat l’acte com a “un moment molt especial”. 

Amb tot, el Concert d’Estiu tornarà a repetir escenari amb l’actuació al Hall de l’EMMiD, després que l’any passat estrenessin un espai que mai havien fet servir per aquest tipus d’actuació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics