El Hall de l’EMMiD allotja el Concert d’Estiu de la Coral Palatiolo 

FOTO: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest vespre, la Coral Palatiolo, una de les branques de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls, oferirà una actuació musical gratuïta al Hall de l’EMMiD, a partir de les 20 hores. 

El Concert d’Estiu constarà de dues parts: una primera a violí i piano on s’interpretaran peces de caràcter més clàssic i, d’altra banda, a la segona part, la Coral Palatiolo presentarà un resum del nou repertori d’enguany. 

En aquest sentit, tal com ha explicat el director de la Coral Palatiolo i professor de l’EMMiD, Rubén Espinosa, el nou repertori incorpora “noves sonoritats” al grup coral com ara Folklore Basc i música espiritual els Estats Units d’Amèrica. Així mateix, també inclouran altres interpretacions ja conegudes pel seu públic, com és el cas de música pop-rock en català, les havaneres o música de cantautor. Espinosa ha qualificat l’acte com a “un moment molt especial”. 

Amb tot, el Concert d’Estiu tornarà a repetir escenari amb l’actuació al Hall de l’EMMiD, després que l’any passat estrenessin un espai que mai havien fet servir per aquest tipus d’actuació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics