El Consell Comarcal del Maresme formalitza el seu nou cartipàs amb quatre vicepresidències i deu conselleries

FOTO: Consell Comarcal del Maresme
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Consell Comarcal del Maresme (CCM) ha aprovat la nova organització del govern comarcal de cara a aquest mandat 2023-2027. El nou cartipàs ha quedat organitzat en 10 conselleries que estan distribuïdes en 4 àrees i 4 vicepresidències. 

El govern presidit per Francesc Alemany (ERC), s’ha ampliat amb una nova vicepresidència i comptarà amb dos representants de Junts i dos d’ERC. Així doncs, Alemany disposarà de Rafa Navarro (Junts) que ocuparà la vicepresidència primera; Marta Paset (ERC) com a vicepresidenta segona; Noemí Llorens (Junts) en la vicepresidència tercera i Marc Bosch (ERC), com a vicepresident quart. 

Pel que fa a les 10 conselleries, quedaran distribuïdes en 4 àrees: Acció Climàtica i Territori, Drets i Serveis a les Persones, Desenvolupament Econòmic i Governança, Transparència i Serveis Interns. 

La Conselleria de Mobilitat i Territori serà encapçalada per Rafa Navarro; la d’Acció Climàtica; per Lluís Farrerons; mentre que la Conselleria de Serveis als Municipis; anirà a càrrec de Xavier Masgrau. 

Pel que fa a Conselleria de Drets i Serveis a les Persones; estarà encapçalada per Marta Paset; la d’Educació, Cultura i Jovent; per la Marta Rovira i la d’Habitatge; serà a càrrec de Pep Ripollès; mentre que la Conselleria de Desenvolupament Econòmic estarà encapçalada per Noemí Llorens. 

Finalment, la Conselleria de Teixit Productiu; comptarà amb Carme Ponsa al capdavant, mentre que Governança, Serveis Interns i Recursos Humans; serà liderada per en Marc Bosch i Transparència, Bon Govern i Planificació Estratègica, serà encapçalada per Xavier Ponsdomènech. 

Amb tot, Alemany va agafar el relleu de la presidència el passat 14 de juliol, convertint-se en el novè president del Consell Comarcal del Maresme i el primer palafollenc de la història que ocupa el càrrec.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics