URGENT

L’Associació Nocturna Malgrat impulsa la 12a Caminada Solidària contra el Càncer Infantil 

Compartiu aquesta història

Un any més, Malgrat de Mar acull la celebració de la Caminada Solidària contra el Càncer Infantil. Enguany, l’esdeveniment organitzat per l’Associació Nocturna Malgrat tindrà lloc el pròxim 26 d’agost. El tret de sortida serà a les 21:00 hores a la Pista Polivalent Malgrat, i farà un recorregut circular de 7 quilòmetres, adaptat tant per nens i nenes com per qui vulgui anar acompanyat per la seva mascota. 

La inscripció a la caminada contra el càncer infantil té un cost simbòlic de 8 euros per persona i de 3 euros per mascota. La recaptació anirà destinada íntegrament a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer que, al seu torn, serà invertida a la recerca mèdica en càncer infantil. Les inscripcions es poden realitzar mitjançant tres mètodes i inclou d’obsequi una samarreta o un mocador per a les mascotes: 

  • Via online a la mateixa web de l’Associació Nocturna Malgrat. 
  • Presencialment, a la botiga Teixits Viñas de Malgrat de Mar
  • Presencialment, a les carpes ubicades a la plaça de l’Església, els dies 5, 12 i 19 d’agost al matí. 

En aquestes mateixes carpes (pl. de l’Església) s’hauran de recollir les samarretes i els dorsals que l’associació ha dissenyat en motiu de la caminada d’enguany. L’horari de les carpes serà de 10:00 a 14:00 hores i caldrà presentar el tiquet corroborant la inscripció en el moment de recollir la samarreta. 

El recorregut conté trams d’asfalt, terra i sorra de platja i transcorre els municipis de Malgrat de Mar i Santa Susanna. El circuit està il·luminat en un 80% del recorregut, per la qual cosa es recomana portar un frontal o llanterna, roba visible i calçat còmode. 

Un cop acabada la caminada solidària es disposarà un servei de bar a la Pista Polivalent per tothom qui vulgui quedar-se a sopar. En aquest sentit, s’ha disposat una promoció d’entrepà calent i beguda a un preu de 6 euros, disponible de forma anticipada a les carpes.  

El projecte està coordinat per l’Associació Nocturna Malgrat, organització sense ànim de lucre que es dedica al voluntariat en esdeveniments d’esport adaptat i accions solidàries per recaptar fons per a la recerca mèdica oncològica. A banda de la caminada solidària, l’organització també organitza la caminada Baixa Torrons, el projecte Discamino o la Nit Rosa, entre altres esdeveniments solidaris. 

La darrera edició de la Caminada Solidària va aplegar més d’un millar de persones i va assolir una recaptació de 14.014 euros, que van ser donats íntegrament a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, per a la recerca de dos projectes d’investigació en tumors infantils, liderats per equips mèdics de l’Institut de Recerca Vall d’Hebron de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics