URGENT

L’Ajuntament treballa amb altres entitats per tirar endavant els sopars a la fresca

Compartiu aquesta història

Després que ahir la Comissió d’Agermanaments de Palafolls anunciés que no faria els sopars a la fresca d’enguany, l’Ajuntament ha anunciat que està treballant per garantir que aquesta tradicional activitat de Festa Major a Palafolls es pugui fer d’aquí a un mes.

A través d’un comunicat, el consistori explica que en els darrers mesos han estat treballant amb l’entitat que històricament ha organitzat els Sopars a la Fresca, intentant facilitar les gestions i el compliment de l’actual normativa d’ocupació de la via pública.

Ahir, però, la Comissió d’Agermanaments feia públic un comunicat on anunciaven un pas al costat i que enguany ells no es farien càrrec de l’organització d’aquests sopars de festa major.

En aquest comunicat, l’Ajuntament afirma que semblava que s’anava per bon camí i s’avançava en les gestions. La regidora de festes, Susanna Pla, respecta la decisió de l’entitat, i apunta que ja es treballa per garantir els Sopars a la Fresca d’aquest setembre.

Des del consistori s’apunta que hi ha altres entitats locals que estarien interessades a agafar el relleu de la Comissió d’Agermanaments al capdavant d’aquesta activitat que cada any reuneix milers de persones en les nits de sopars a la plaça d’Ax. Pla explica que la nova organització haurà d’assumir la normativa vigent, pagant l’ocupació de via pública, tal com marca l’ordenança vigent i que ha estat un dels principals esculls en la continuïtat de la Comissió d’Agermanaments.

El consistori ha agraït l’esforç de les persones que, des de la Comissió d’Agermanaments, han tirat endavant aquesta activitat en els darrers anys i explica que els Sopars a la Fresca són un dels pilars de la festa major de la nostra localitat i que és una prioritat mantenir-los conjuntament amb els pobles agermanats.

Per la seva banda, el PSC ha lamentat la manca d’entesa entre el consistori i la Comissió d’Agermanaments i lamenta el fet que es pretengui organitzar els sopars a la Fresca deixant de banda l’entitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics