Fem Circ reprèn els seus cursos d’Acrobàcies Aèries i impulsa un nou taller d’iniciació al món de l’espectacle

FOTO: @fem.circ
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta tardor, les instal·lacions de Can Batlle tornaran a allotjar els cursos impartits per l’Associació Fem Circ. La intenció de l’entitat municipal és reprendre la feina feta durant aquest darrer any i donar continuïtat als membres que ja s’hi havien iniciat, a banda d’incorporar noves formacions que giren entorn de la disciplina.

En aquest sentit, a partir del 4 d’octubre, cada dimecres l’entitat impartirà tres cursos d’Acrobàcies Aèries. El primer d’ells tindrà lloc els matins, entre les 10:30 i 12:30 hores. En canvi, a les tardes s’han programat dues sessions més, la primera d’elles dirigida a infants entre 12 i 17 anys, que és dura a terme de 17:00 a 19:00 hores; i una altra adreçada a majors d’edat, a partir de les 19:00 hores.  

Un dels membres de l’Associació, Oriac Albertí, ha destacat que les acrobàcies aèries són una disciplina que requereix molta exigència. 

D’altra banda, la principal novetat d’enguany, és que els dijous s’incorporarà un taller d’Espectacle, Creació, Producció i Actuació adreçat a persones que vulguin iniciar-se en el món del circ i el teatre. Albertí ha assenyalat que és una iniciació al que “fa falta per estar a un escenari” i “defensar una actuació”. 

El preu per participar en qualsevol dels tallers és de 90 euros trimestrals. La intenció és seguir el calendari acadèmic i portar a terme els cursos durant tres trimestres. Així mateix, cal abonar un import de 30 euros, en concepte de matrícula. Les persones interessades a participar en qualsevol de les formacions proposades o per a més informació poden enviar correu electrònic a l’Associació a través del mail infofemcirc@gmail.com.  

L’Associació Fem Circ va fundar-se a finals del 2021 com a una entitat que vetlla per apropar el circ a la gent i que tothom pugui nodrir-se d’una disciplina que treballa tant l’autoestima, la percepció d’un mateix o el físic, com la part artística de les persones. D’ençà que s’han constituït, s’han mostrat molt participatius en la cultura popular palafollenca, portant a terme diversos tallers, diades i activitats per a tots els públics. A part dels cursos i tallers, de cara a la tardor, el seu objectiu és recuperar els Cabarets i tornar a organitzar la Diada del Circ. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics