URGENT

Els voluntaris de l’Associació Contra el Càncer recorren Blanes en una nova col·lecta solidària d’estiu 

Compartiu aquesta història

Els veïns de Blanes tornaran a contemplar les característiques guardioles verdes de recaptació solidària contra el càncer perquè aquest cap de setmana, el municipi tornarà a allotjar la tradicional col·lecta d’estiu. L’esdeveniment, a càrrec de l’Associació Contra el Càncer, tindrà lloc aquest pròxim dissabte 12 i diumenge 13 d’agost i té com a objectiu recollir fons econòmics destinats a la investigació oncològica i al desenvolupament de tractaments innovadors. 

Des de l’entitat, aquests dies s’ha realitzat una crida a la ciutadania per participar en la col·lecta. Tot i que la intenció principal és intentar assolir la màxima quantitat de recaptacions econòmiques, la crida també pretén aconseguir el nombre més gran de voluntaris que puguin passejar arreu del municipi.  

Ambdues jornades consecutives de col·lecta, arrencaran el dissabte a les 9:00 hores. Els voluntaris i voluntàries recorreran el municipi i atendran als donants a les taules de recollida que hi haurà distribuïdes arreu de la vila. La jornada s’estendrà fins a les 21:00 hores, amb una aturada enmig per descansar i resguardar-se de la calor durant les hores centrals del dia. 

En aquest sentit, dissabte al matí se’ls podrà trobar a quatre indrets diferents: el Mercat dels Teixits de La Plantera, a la Farmàcia Planella, el Carrer Raval o la Plaça d’Espanya. En canvi, a la tarda es traslladaran al Passeig Pau Casals, al Banc dels Músics, i romandran a la taula de recollida de la Plaça d’Espanya. 

Pel que fa a la jornada de diumenge, les guardioles verdes voltaran pel municipi només en horari matinal, de 9:00 a 14:00 hores.  Així mateix, tothom qui vulgui col·laborar es pot atansar a la Plaça Verge del Vilar d’Els Pins. 

Tothom interessat a col·laborar i participar en aquesta jornada de recaptació solidària per la lluita contra el càncer pot inscriure’s com a voluntari. L’únic requisit és ser major d’edat. De fet, des de l’Associació han recordat que el voluntariat no haurà de recórrer el municipi durant tot el torn, sinó que poden col·laborar tot el temps que sigui possible, encara que només sigui una hora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics