URGENT

El mercat setmanal de Palafolls canvia d’ubicació pels actes de la Festa Major

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha anunciat que el mercat setmanal del municipi haurà de canviar la seva ubicació habitual a causa del desenvolupament dels esdeveniments programats per la Festa Major 2023. 

En aquest sentit, el consistori palafollenc ha donat a conèixer que els dies 26 d’agost, 2 i 9 de setembre, el mercat setmanal es traslladarà, temporalment, al carrer Pompeu Fabra fins que s’acabin les activitats emmarcades dins de la celebració de la festivitat popular. 

Concretament, el mercat setmanal s’ubicarà en el tram comprès entre el carrer Mas Pinell i el carrer Ramon Turró, durant les pròximes tres setmanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics