Sant Genís de Palafolls celebra la seva Festa Major

FOTO: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un any més, els residents de Sant Genís de Palafolls commemoraran la seva Festa Major. El Local Social de Sant Genís tornarà a ser la seu de la majoria dels actes organitzats, que tindran lloc del dijous 24 al dissabte 26 d’agost. Les activitats han estat organitzades per l’Associació de veïns del poble de Sant Genís de Palafolls, amb la col·laboració del consistori. 

La presidenta de l’Associació, Teresa Salichs, ha destacat que esperen que enguany no els hi plogui, després que l’any passat haguessin d’anul·lar la sessió d’havaneres a causa de la situació meteorològica.  

El tret de sortida de la celebració serà el dijous 24, amb la presentació del llibre “60 ermites del Montnegre i el Corredor” dels autors Dani Rangil i Joan Ferrer. L’esdeveniment serà conduït per l’historiador local, Xavier Salicrú, que ha assenyalat que dels 60 edificis que es recullen en la publicació, quatre pertanyen al patrimoni palafollenc.   

Les activitats es reprendran el dia de Sant Genís, el divendres 25 d’agost, amb la celebració del tradicional Ofici solemne a l’església del poble. L’acte tindrà lloc a les 12:30 i, posteriorment, comptarà amb una actuació per part de la Coral Palatiolo i una ballada de sardanes, a càrrec de la Cobla Palafolls. D’altra banda, els espectacles continuaran al vespre, amb les havaneres amb rom cremat a càrrec del grup musical Les Anxovetes, que tornaran a la vila després que l’any passat haguessin de suspendre la seva actuació per la pluja. 

Pel que fa als actes previstos l’endemà, la jornada arrencarà a les 17:00 hores amb l’espectacle infantil “Bufa i rebufa” de la companyia Enlaire. La diada continuarà amb la popular xocolatada, programada a les 18:30 hores. Finalment, la Festa Major posarà punt final amb el sopar popular i el ball, que aquest any comptarà amb el grup Blue Moon. 

Per participar en l’àpat popular és necessari reservar plaça. La venda de tiquets tindrà lloc els dies 21 i 22 d’agost, entre les 19:00 i les 21:00 hores, al Local Social de Sant Genís. El preu del menú és de 16 € pels socis, 19 € pels adults i 10 € per cada infant. 

Per a més informació, es pot contactar amb l’entitat a través del número de telèfon 638 95 45 57.

FOTO: Ajuntament de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics