URGENT

Liciten de nou les obres d’arranjament de la vorera del costat est del Carrer Roig i Jalpí

Compartiu aquesta història

Després de dues licitacions desertes, l’Ajuntament de Palafolls es troba avaluant els candidats per dur a terme l’execució de les obres d’arranjament de la vorera del costat est del Carrer Roig i Jalpí. 

Les obres de manteniment i reposició de l’espai viari de Santa Maria ja s’havien licitat en dues ocasions anteriors, però ambdues havien quedat desertes, a causa de la pujada dels preus dels subministraments i els costos per dur a terme l’execució. 

Imatge del projecte.

La primera licitació va obrir-se el juliol de l’any passat, però no va rebre cap oferta. Atès a les circumstàncies i davant la impossibilitat d’ampliar el pressupost del projecte, el consistori va decidir dividir el projecte en dos àmbits, la vorera est i la vorera oest, a banda de revisar els preus amb l’objectiu d’ajustar-los a l’increment dels costos. 

Així doncs, el passat octubre es va tornar a obrir nou el procediment amb un pressupost actualitzat de 51.811,09 euros, però va tornar a declarar-se desert, per segona vegada, després que només s’hi presentés un únic candidat que incomplia part dels requisits. 

Finalment, aquest juliol, l’Ajuntament ha tornat a convocar la licitació per l’adjudicació del contracte de les obres amb el pressupost ajustat i que inclou l’execució de millora del projecte amb la incorporació del sistema d’aigües, no contemplat en el primer projecte. En aquesta ocasió la convocatòria ha obtingut més ofertes i, en aquests moments, els tècnics del consistori es troben avaluant les diferents ofertes presentades. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics