URGENT

Es reordena la circulació d’alguns carrers de Santa Susanna per reduir la contaminació

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Santa Susanna ha reordenat la circulació de de diversos carrers de les urbanitzacions de l’Alta Maresma i de Can Torrent per reduir les emissions de CO₂  produïdes pel trànsit rodat de vehicles de motor. Segons expliquen des del mateix ajuntament, aquesta actuació també busca fomentar l’ús de la bicicleta per desplaçar-se. I, és que, amb les accions dutes a terme es pretén disminuir les emissions de CO₂ dels vehicles que hi circulen en més d’un 10%.

En el conjunt de les mesures que s’han aplicat hi ha millores en l’accessibilitat i rutes prioritàries pels vianants. Concretament, a  l’Alta Maresma i a Can Torrent s’han creat carrers de prioritat invertida i plataforma única, eixamplament de voreres, modificant la senyalització de carrers, creant rutes i espais d’aparcament per a bicicletes i millorant l’accessibilitat per persones amb mobilitat reduïda.

A banda d’aquests canvis, també es contempla fer de direcció única el carrers Himàlaia, Dosrius, Sagitari, i una part del carrer Bulnes i del carrer Aquari. De moment, però, les mesures que el govern ha adoptat són provisionals. A mitjan setembre l’alcalde, Joan Campolier, es reunirà amb els veïns de les zones esmentades per analitzar i avaluar els resultats i rectificar aquells aspectes que no hagin aconseguit els objectius previstos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics