URGENT

Una empresa es presenta per construir els primers 20 nous pisos de lloguer social

Compartiu aquesta història

Ja fa unes setmanes que ha acabat el termini de presentació d’ofertes per tal d’encarregar-se de la redacció del projecte i l’execució de les obres per a la construcció de 20 habitatges de protecció oficial i lloguer social a Palafolls. Tot just ara la mesa de contractació està valorant l’oferta presenta per l’única empresa que opta al contracte que té un cost de licitació que frega els 2.3M€.

L’actuació es finançarà a través del Programa d’ajuts a las construcció d’habitatges en arrendament social en edificis energèticament eficients inclòs dins el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, dels fons NextGeneration de la Unió Europea.

L’Ajuntament de Palafolls ha facilitat dos solars qualificats urbanísticament per a la construcció d’habitatges de protecció oficial a l’àmbit de la Riera Burgada, seguint la perllongació del carrer de Pi i Margall, també conegut com a carrer del Mig.

Amb la licitació que es troba en marxa es procedeix a la contractació dels serveis de redacció de projecte, execució de les obres projectades i atenció postvenda mitjançant la present licitació del corresponent contracte d’obra amb projecte. I, si es segueix la planificació establerta, a finals d’agost s’adjudicarà el contracte, d’aquí un any començaran les obres i aquests primers 20 habitatges haurien d’estar llestos a la tardor del 2025.

Aquests primers 20 habitatges estan impulsats pel consistori i els hauran de seguir 50 més cedits a l’Incasòl en una segona fase. En total seran 70 pisos de protecció pública, però als que s’afegiran uns altres 70 de titularitat privada, però també de protecció oficial, que s’haurien de desenvolupar abans de la construcció d’habitatge de renda lliure.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics