URGENT

Els treballs de millora a la xarxa elèctrica de Palafolls afectaran divendres 330 usuaris

Compartiu aquesta història

Divendres al matí, l’empresa Edistribución que és l’encarregada de gestionar l’electricitat a Palafolls tornarà a tallar la llum en alguns carrers de Palafolls. Recordem que la intenció d’aquests talls és seguir millorant el servei que ofereixen. En aquest cas, la zona afectada serà el barri de Santa Maria i part del centre de Palafolls en horari de matí mentre es fan millores en un dels centres transformadors.


Així, de 8:30h fins a les 12:30h la incidència afectarà a uns 330 clients que, en moments puntuals, notaran els talls d’electricitat. Entre els carrers afectats hi ha l’Avinguda Ribera de la Burgada, els carrers Can Crosas, Josep Capdevila, Mas Capdevila, Mas Pinell, Montserrat, Sant Jordi i la Travessera de les Esplanes. 

Com és habitual, l’empresa ha posat a disposició dels afectats el telèfon de contacte 800.760.706. Per més informació sobre els talls programats en les diverses zones del municipi podeu trobar-la disponible a www.edistribución.com.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics