URGENT

Demanen que no se salti al camp de futbol quan està tancat

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha emès un comunicat en què fa una crida al civisme i al compliment de la normativa dels equipaments municipals després de detectar diversos assalts al Palastadium Lluís Moner, majoritàriament, per part de menors d’edat quan l’equipament roman tancat. 

Segons ha explicat la regidora d’Esports, Marta Alabart, des del consistori ja se’n tenia coneixements d’aquestes intromissions, però havien fet “com qui no veu”. Malgrat tot, l’Ajuntament ha detectat que un agreujament de la situació després de la finalització dels entrenaments dels clubs municipals i els campus d’estiu. 

En aquest sentit, coincidint amb l’inici dels entrenaments i que durant aquests dies s’estan portant a terme les visites mèdiques a l’equipament, l’Ajuntament de Palafolls s’ha vist obligat a fer aquesta crida a la ciutadania i recordar que els equipaments no es poden fer servir quan estan tancats i encara menys saltar les tanques i els murs per accedir-hi. 

La regidora d’Esports, Marta Alabart, ha reconegut que a banda de prendre la decisió per motius de civisme però també per seguretat. 

En el comunicat emès pel consistori, s’ha recordat que el camp de futbol compta amb càmeres de seguretat que registren tot el que passa dins les instal·lacions, qui hi accedeix i com. 

Tot i això, Alabart ha assegurat que la via judicial ha de ser l’última via per tal de resoldre la problemàtica i que l’objectiu del comunicat és conscienciar al jovent sobre l’ús responsable dels espais i el patrimoni del municipi. 

Amb tot, la Brigada Municipal ha hagut de desplaçar-se aquest matí a recollir tota la brutícia acumulada, deixant de banda tasques que, segons el consistori, en aquest moment són prioritàries.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics