URGENT

La filla de Helmut Gehrig i Elisabetha Wagner dona a Malgrat de Mar els quadres dels seus pares 

Compartiu aquesta història

La filla de Helmut Gehrig i d’Elisabetha Wagner, Ruth Gehrig, ha donat a l’Ajuntament de Malgrat de Mar un quadre i una col·lecció d’il·lustracions que els seus pares van fer a Malgrat  a finals de la dècada dels anys 50.

Segons indica el consistori malgratenc, ambdós artistes estiuejaven a Malgrat de Mar durant els anys 50 i 60. És per això que, una part de la seva obra s’inspira en el municipi veí. Les obres, tal com indiquen des de l’Ajuntament, es guardaran a l’Arxiu Municipal. 

Helmut va morir l’any 2012 i la seva filla ha volgut fer la donació d’algunes de les obres dels seus pares. Concretament, la donació inclou un quadre realitzat per Helmut Gehrig i una col·lecció d’il·lustracions de nens i nenes del barri del Castell, realitzats per Elisabetha Wagner l’any 1958. En els dibuixos, fins i tot, hi apareixen els noms, cognoms i edats dels infants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics