URGENT

Nova campanya de donació de sang al MiD

Compartiu aquesta història

Com és habitual arreu del territori, el Banc de Sang i Teixits ha organitzat una nova jornada de donació de sang a Palafolls. La cita és aquest proper diumenge 3 de setembre a l’Escola Municipal de Música i Dansa, espai que ja s’ha utilitzat altres vegades amb la mateixa finalitat. 

En aquesta ocasió, només s’han obert torns des de les 10h fins a les 13:30h i encara queden algunes places disponibles de les quasi cinquanta que s’havien ofert. Concretament, a hores d’ara, queden places entre les 11h i les 13:30h.

Recordem que, les persones interessades en donar sang han de tenir entre 18 i 70 anys d’edat, pesar més de 50 quilos i trobar-se bé de salut. En el cas de les dones, es pot donar sang un màxim de tres vegades l’any, i en el dels homes, un màxim de quatre, deixant dos mesos de separació entre cada donació. A més, abans de la donació es fa una entrevista mèdica i es mira la pressió i el nivell d’hemoglobina.Podeu reservar cita per donar sang a Palafolls el proper 27 de novembre a través d’aquest enllaç.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics