URGENT

L’Assassí de la Safanòria busca el seu successor

Compartiu aquesta història

Entre les activitats que s’oferiran al llarg dels actes de la festa palafollenca de la setmana vinent, l’Esplai El Pas ha estat l’encarregat de preparar algunes de les propostes més dinàmiques.

Una d’elles, com és habitual és l’Assassí de la Safanòria, un joc que es durà a terme durant pràcticament tots els dies de Festa Major i que es viurà en tot moment i en temps real. 

Enguany, tot i que segueix la línia d’altres anys, també inclou algunes novetats que s’aniran descobrint a mesura que avanci el joc. Una d’elles, és que hi haurà més guanyadors que altres anys. Així ho ha indicat Júlia Ribas, una de les organitzadores.

Pel que fa al correcte desenvolupament d’aquesta activitat, Ribas indica que els participants han d’assistir a un mínim de tres actes i que no està permès matar a cap persona que estigui fent d’organitzadors o organitzadora d’algunes de les activitats. 

Tothom qui estigui interessat en apuntar-se ha d’estar ben atent a les xarxes socials de l’Assassí de la Safanòria. Allà trobareu un codi QR que us redirigirà al formulari d’inscripció, a més, per Palafolls també trobareu els codis QR per poder-ho fer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics