URGENT

L’Hospital de Blanes incorpora un nou TAC amb tecnologia d’última generació

Compartiu aquesta història

L’Hospital de Blanes ha incorporat un nou Tomògraf Axial Computada (TAC) que compta amb tecnologia d’última generació i que, segons indiquen des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, representa un salt qualitatiu molt important tant per als professionals com per a la ciutadania. I, és que, fins ara, el centre no disposava d’aquest equipament i la seva compra permetrà millorar la capacitat diagnòstica i de resolució de l’hospital així com l’accessibilitat de la població per a la realització d’aquest tipus de prova diagnòstica.

Tal com explica la Corporació, el nou TAC incorpora eines d’intel·ligència artificial, que permeten obtenir imatges d’alta qualitat i també reduir la dosi de radiació que rep el pacient gràcies al posicionament automàtic que fa la màquina. La cap del servei de Diagnòstic per la Imatge de la Corporació, la Dra. Anna Vallès, ha remarcat la seva importància.

Fins ara els ciutadans que requerien aquesta prova diagnòstica s’havien de desplaçar a l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella. Ara, amb la incorporació a l’Hospital de Blanes es podran fer més proves, fet que permetrà reduir els temps d’espera dels pacients i millorar l’accessibilitat de la població perquè se’ls podrà oferir un servei de major qualitat i proximitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics