URGENT

Últims dies per gaudir de la piscina municipal

Compartiu aquesta història

Després de dos mesos des que es va obrir la piscina municipal, s’acaba la temporada i acomiada l’estiu. Concretament, ho farà aquest proper dijous 31 d’agost. 

Així, tothom qui encara vulgui gaudir d’aquests últims dies a la piscina municipal, podrà fer-ho cada dia de 10h a 19h sense interrupcions. Cal recordar, que tal com va ocórrer la temporada passada, els menors de catorze anys han d’anar acompanyats i sota la supervisió d’un adult major d’edat per accedir al recinte. I, com l’any passat, l’entrada general té un cost de 3,50 euros per dia. El dia de la cloenda, però, l’entrada serà gratuïta per tothom, tot i això, hi haurà aforament limitat.

Juntament amb el tancament de la piscina, també finalitzarà el servei de BiblioPiscina que ha estat actiu tot el mes d’agost. Aquest ha permès la lectura de revistes i contes infantils, entre altres, a tots els banyistes que s’hi acostaven.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics