URGENT

La Corporació organitza una xerrada sobre la importància de la implicació dels pacients per una atenció sanitària més segura

Compartiu aquesta història

En commemoració del Dia Mundial de la Seguretat del Pacient, que se celebra cada 17 de setembre, la Comissió de Seguretat del Pacient de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha organitzat una xerrada. La intenció principal és explicar la importància de la implicació de pacients i familiars per una atenció sanitària més segura. Justament, el lema d’enguany és ‘Incloguem els pacients en la seva seguretat’.

La xerrada porta per títol, ‘El pacient i la família en la seguretat del pacient’ i se celebrarà als dos hospitals de la Corporació, tan a Blanes com a Calella. Està dirigida a pacients, familiars i cuidadors amb l’objectiu d’explicar què és la seguretat del pacient, quina importància té i de quina forma ens hi podem implicar activament. 

L’encarregada de dur a terme l’activitat és Anna Solanes, infermera referent en aquesta qüestió. Pel que fa a les dates, les persones interessades en assistir a Blanes, es farà el proper dilluns 18 de setembre a les 18h a la Sala d’Actes de l’Hospital de Blanes, mentre que qui vulgui assistir a Calella, serà el proper 19 de setembre a les 18h a la sala d’actes l’Hospital Sant Jaume. Els assistents hauran de confirmar la seva assistència en els enllaços que trobaran al web de la Corporació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics