URGENT

Izan Gil i el Rayo de Barcelona es queden a les portes de la Final Four de la Prince Cup

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, el palafollenc Izan Gil i els seus companys de l’equip Rayo de Barcelona, del youtuber Spursito, han participat a la competició d’àmbit nacional Prince Cup. Tot i guanyar el primer dels enfrontaments contra l’equip Porcinos d’Ibai Llanos, el Rayo no va passar a les semifinals perquè va perdre davant l’1K d’Iker Casillas.

Tal com indica el mateix Gil, tot i els nervis que sentia durant la primera jornada, van guanyar el primer partit que van disputar. La jornada següent no van tenir tanta sort després de perdre per un gol doble en l’últim segon. Malgrat aquesta derrota, Izan Gil expressa la seva satisfacció per haver pogut jugar a la Prince Cup.

Tot i que en un inici es va comentar que es faria una segona competició de cara a l’hivern, de moment no s’han donat més detalls sobre el tema. Tot i això, el palafollenc indica que tant ell com els seus companys estarien encantats de poder tornar a participar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics