URGENT

Augmenta tres punts l’atur a Palafolls

Compartiu aquesta història

Durant el mes d’agost, l’atur ha augmentat lleugerament a Palafolls, després d’una petita davallada el mes de juliol. D’acord amb el darrer informe de l’Observatori del Treball de la Generalitat, la taxa d’atur a Palafolls se situa en el 8,45%. Actualment, Palafolls compta amb 444 persones aturades, que són 10 més que el mes passat. 

Pel que fa a escala comarcal, la taxa d’aturats al Maresme se situa en el 9,16%, amb un total de 20.821 aturats, 491 més que en el mes de juliol. Aquesta última xifra suposa un augment de quasi el doble pel que fa a la taxa d’aturats el mes passat. Quant als nostres municipis veïns, Tordera constata 1.034 aturats (+27), Malgrat de Mar puja a 773 (+1), a Pineda de Mar la xifra d’eleva als 1.536 (+22) i Santa Susanna compta amb 142 persones sense feina (+12).

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics