URGENT

S’ajorna la Ruta Històrica

Compartiu aquesta història

L’activitat estava prevista per aquesta tarda i s’emmarca dins els actes de Festa Major, tot i que per diverses qüestions, finalment, no es possible realitzar-la avui. La nova data prevista per dur a terme l’activitat és aquest dissabte 9 de setembre a les 19h davant l’Ajuntament.

Amb el títol ‘La força d’un veïnat, de l’antiga ferreria a l’esforç per aixecar una església’, els participants visitaran el centre del poble per conèixer l’evolució des de la primera ferreria fins al que és avui en dia. Tot i que aquest és un tema que s’ha tractat altres vegades, aquesta vegada, l’explicació es farà a través de diversos personatges que van existir des del segle XVI fins al s.XIX. Tothom interessat en participar, només cal que estigui el dia i hora acordats al punt de trobada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics