URGENT

Tot a punt pels concerts de l’AlterFesta

Compartiu aquesta història

Els propers dies 8,9 i 10 de setembre els joves de Palafolls tindran l’oportunitat de gaudir, un any més, de la festa alternativa de Palafolls. Entre els convidats d’enguany hi ha Boom Boom Fighters, Loputocat i Dj.Trapella.

Aquesta és una proposta juvenil que ja és tradicional a la vila i que, tal com indica el tècnic de joventut a l’Ajuntament de Palafolls, Albert Muñoz, cada any és consolida més. En el cas dels artistes convidats enguany, han volgut dividir les tres nits en els següents estils musicals: reggae i hip hop; versions i Dj; i grups alternatius i Dj també.

Aquest any, l’AlterFesta tornarà a comptar amb un punt lila per evitar qualsevol tipus d’agressió sexual, masclista i lgtbifòbica. A més, també s’inclourà un punt de salut, gestionat per la RULA, que és el servei d’ajuda a les drogodependències. Estarà les quatre nits de Barraques a la Plaça de Poppi per informar sobre el consum responsable i conscient d’alcohol i drogues. 

L’AlterFesta s’allargarà tres dies, tot i això, la nit anterior, els joves també podran gaudir del concert d’obertura de la Festa Major amb Mushkaa i el Dj Mario Otero.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics