URGENT

Tordera obre el concurs per l’atorgament de llicències de venda no sedentària als mercats municipals

Compartiu aquesta història

Fins el proper dimarts 12 de setembre, estarà obert el període de presentació de sol·licituds per a l’atorgament de 21 parades als mercats de Tordera. Concretament, al mercat de diumenge hi ha 12 disponibles, al de Sant Pere 5 i al dels dimarts 4.

Des de l’Ajuntament de Tordera indiquen que l’objectiu principal de la convocatòria és continuar potenciant l’activitat comercial dels mercats, promocionar nous productes, reforçar els existents i garantir al públic el tipus de comerç que té més demanda. A banda d’això, també es vol crear una llista d’espera de llicències per agilitzar la designació de noves places de forma més àgil, en cas que hi hagi alguna disponible.

Tothom interessat en una de les places disponibles, ha de formular la seva sol·licitud mitjançant una instància normalitzada a l’Ajuntament de Tordera de forma telemàtica, preferiblement, que es pot obtenir a les bases de la convocatòria al web de l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics