URGENT

Continuen els actes de Festa Major aquest cap de setmana a Palafolls

Compartiu aquesta història

Després del tret de sortida oficial de la Festa Major aquesta nit, els actes s’allargaran fins al proper dilluns 11 de setembre. En el cas de demà, dia de les Verges Trobades, la festa comença ben d’hora amb les Matinades, a càrrec dels DiablesFolls, i continuarà a partir de les 8h fins a les 11h amb la Xocolatada al Fòrum Palatiolo. Al matí, també hi haurà Jocs Gegants de fusta des de les 10h fins a les 13h al Fòrum Palatiolo.

El mateix divendres, a les 12h es farà l’Ofici Solemne a l’Església de Santa Maria amb l’actuació de la Coral Palatiolo i a les 12:30h es podrà gaudir de les tradicionals Sardanes al Fòrum Palatiolo.

A la tarda, a partir de les 19h, la pista annexa del Palauet serà l’emplaçament on es durà a terme el Concert de Xiula. Just abans de començar l’acte els DiablesFolls presentaran la nova bèstia de l’agrupació. Una hora més tard, a les 20h, els Maduixots faran a la Gespa del Casal d’Avis un assaig casteller per tothom qui vulgui veure’ls. A les 21h se celebrarà la primera nit de Sopars a la Fresca a les Valls d’Ax. A les 22h, els joves de Palafolls podran gaudir dels concerts de Vichy Flock, Adala i Boom Boom Fighters a l’AlterFesta. 

Dissabte continuen els actes a partir de les 10h amb els Correjocs que organitza la Colla Gegantera de Palafolls. Després, no serà fins a les 19h que continuaran les activitats i es recuperarà la Ruta Històrica que es va posposar el dimarts. A les 21h continuaran els Sopars a la Fresca, el Correfoc a les 21:30h i l’AlterFesta a partir de les 22h amb Jader, Karaokes band i Loputocat. 

Diumenge, a partir de les 9h, els Ye Ye Bikers faran una trobada amb les millors motos i els cotxes més espectaculars. A la tarda, a les 17h, el Fòrum Palatiolo acollirà la Diada Castellera amb els Maduixots i a les 18:30h es realitzarà el Correbars amb sortida des de la Plaça de les Valls d’Ax. A partir de les 19h l’Orquestra Montgrins oferirà el concert de Festa Major amb els grans èxits d’avui i sempre, i a partir de les 22:30h, serà el torn del Ball. A les 21h, hi haurà l’última nit de sopars a la fresca. I a les 22h, l’AlterFesta ens portarà a Fernando Orellana Flux i Dj. Trapella. Al llarg de tot el dia, a més, hi haurà la Fira d’Artesania de Proximitat al Fòrum Palatiolo. 

Finalment, dilluns 11 de setembre es donarà per acabada la Festa Major, coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, amb la Hissada de la Senyera a la Gespa del Casal d’Avis i les Sardanes a càrrec de la Cobla Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics