URGENT

Palafolls recupera la Fira d’Artesania

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, entre els actes que s’han preparat per la Festa Major, Palafolls recupera la Fira d’Artesania. L’organitza l’Associació Petits Creadors de Calella que busca impulsar aquest tipus de fires arreu del territori després de la pandèmia. Hi haurà una vintena de parades, aproximadament i, a Palafolls, es podran trobar objectes artesans de diferents materials, complements infantils, joies i il·lustracions entre altres. En cap cas hi haurà revenda d’altres productes. Així ho ha indicat Anna Jiménez, presidenta de l’Associació.

Tothom interessat en visitar la fira pot acostar-se al Fòrum Palatiolo al llarg del diumenge. I, és que l’activitat es durà a terme tot el dia des de les 10h fins a les 21h de forma ininterrompuda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics