En marxa l’enquesta de valoració de la Festa Major

Sopars a la fresca 2023. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha posat en marxa aquest dimecres una enquesta en línia amb la què vol que la ciutadania valori diferents aspectes de la festa major que hem deixat enrere. 

El formulari demana l’opinió general de la festa i demana a la ciutadania que valori una a una les diferents activitats del programa festiu. També es pregunta l’opinió sobre els espais, la neteja o la utilitat del punt lila i del punt de salut.

Un altra aspecte que es valora a l’enquesta en línia és el cartell d’enguany i el personal de l’Ajuntament, així com es demana propostes o idees per a la propera edició de la Festa Major.

L’Ajuntament assegura que l’objectiu d’aquesta consulta és detectar els aspectes que es poden millorar i quins actes o activitats cal canviar o mantenir el proper any.

En aquest sentit, la regidoria de Festes usarà els resultats d’aquesta enquesta per dissenyar i organitzar la Festa Major de Palafolls 2024. Ho explica Silvana Ballbé regidora de participació ciutadana de l’Ajuntament de Palafolls.

L’enquesta demana un correu electrònic per poder ser validada. Un correu que en cap cas es té en compte més enllà de no duplicar enquestes.

L’enquesta es pot contestar fins el proper dia 27 de setembre i el consistori s’ha compromés a donar les dades uns dies després.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics